top of page
BOTKYRKA ELEKTRIKER.jpeg

Eljour med certifierade elektriker 24/7 året om i Botkyrka 

Eljour för dig med akuta elfel och problem i Botkyrka! Kontakta oss för hjälp av en av våra certifierade jourelektriker som är på plats hos dig inom 1 timme. 

Behöver du akut hjälp på kontoret eller hemma med ett elfel? 

Det kan handla om att något blivit strömförande som inte ska vara det eller att någon apparatur strular. Kanske har din elcentral slutat att fungera som den ska, eller så slår jordfelsbrytaren ut när du inte vet vad som orsakar det, felen och orsakerna kan vara många.

 

Då finns våra certifierade elektriker tillgängliga för dig vart du än bor i Botkyrka. Vi är på plats inom 1 timme hos dig och åtgärdar felet, så ta kontakt med oss omgående för att få snabb hjälp med akuta elfel dygnet runt, 7 dagar i veckan.

 

Du kan vara lugn med att vi på Botkyrka Elektriker finns tillgängliga för att hjälpa dig när du behöver oss. Om felet kan vänta fyll vänligen i ett formulär så kontaktar vi dig nästkommande vardag.

Men om du är tveksam så ring oss för snabb hjälp och rådgivning.

Botkyrkas bästa elektriker, hör av dig så får du se!

Om vår eljour

När olyckan är framme kan det orsaka både oro och kännas mer akut än det kanske är.

Det kan handla om många olika slag av elfel, vissa godtyckliga, andra allvarliga. Vissa besvärande och andra helt lamslående. Det kan ske plötsligt hemma eller på din verksamhet och kan påverka tillvaron i stor omfattning både på jobbet och privat.

 

Med oss på Botkyrka Elektriker får du rådgivning kring hur allvarligt problemet är innan någon rycker ut, så att du kan känna dig trygg och slippa betala extra för en utryckning som kan lösas under ordinarie tider.

 

Och när det gäller är vi på plats inom 1 timme för att åtgärda akuta fel där du behöver oss i Botkyrka med omnejd. Våra jourelektriker finns tillgängliga 24/7 och vi ser till att felet blir undersökt och åtgärdat så du kan känna dig trygg och säker med din elanläggning. 

Känner du dig minsta osäker är det alltid bäst att kontakta en expert som kan ge dig rådgivning och som kan rycka ut för att åtgärda eventuella fel, så vänta inte utan ta kontakt på en gång!

elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Botkyrka med omnejd!

Botkyrka Elektriker - Eljour för din trygghet!

Vi på Botkyrka Elektriker vet att olyckan kan vara framme när man minst anar, och oron som det kan orsaka är inget att leka med. Därför finns vi tillgängliga för att hjälpa dig med akuta elproblem och erbjuder vår förstklassiga eljour dygnet runt, alla dagar i veckan. Hos oss får du alltid hjälp av certifierade elektriker och elinstallatörer som ser till att problemen som kan dyka upp blir ordnade, och dessutom förebyggda. 

Kontakta oss så slipper du oroa dig, vi ger dig som bor i Botkyrka rådgivning och hjälp!

bottom of page